duminică, 26 iulie 2009

Club Taboo Severin

Aseara am fost in sat, dupa fete m-am uitat...

Am iesit si eu sambata seara in oras ca tot severineanul care se respecta si dupa ce am dat doua ture cu masina ca sa ma vada lumea, m-am oprit la singurul club care se tine pe pozitii in timpul verii: club taboo.

Este mai mult o terasa cu muzica decat un club in sensul ca n-are lumini bune, iar sunetul e fara coaie. Anul asta nu stiu cum e, dar anul trecut nu aveau meniuri pe masa.
Barul e foarte sarac. Patru sortimente de bere si trei de suc, care oricum se epuizeaza pana la 1-2 noaptea. Un singur sortiment de wiskey (Jack) care se da la pret nesimtit pentru conditii (15 ron - 50 ml) si o singura vodka (Finlandia) care e acceptabila (7 ron - 50 ml).
Preturile per total sunt mari.

Lume. Aici e si mai nasol. :) 95% Tarani: nu din aia cu itari si cusma ci din aia cu dolce & armani si Q7. Cocalari, pitipoance la greu. Curve, ieftine si putin mai scumpe, pentru orice buzunar. Tigani, da nu prea ii vezi decat daca belesc fasuiu sau poarta lanturi la gat. Restul de 5% Sunt in trecere.

Muzica e de regula buna.. Depinde de Dj-ul de la pupitru.

De ce are succes? Pentru ca este singurul in aer liber din oras... Nu recomand!

5 comentarii:

  1. Prea multi figuranti , si wiskey de de vama :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru a mai afla una alta despre viata din "cluburile" severinene poti intra pe severinforum.ro
    te asteptam! si asteptam si parerile si criticile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. da e misto severinforum.ro
    pt toate gusturile

    RăspundețiȘtergere
  4. bai,frate...daca acum esti in bucuresti sau timisoara asta inseamna ca nu mai merge severinu ca e de tarani...sunt si din astia,ar fi o prostie sa zic ca nu, dar nu la superlativ cum zici tu pe blog... nu uita ca si tu tot aici ai crescut,la "taranoaia", si atunci tu ce ai fi? ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti merge anul asta la Taboo ;)
    Muzica de calitate, ascult in viata de zi cu zi cel putin 95% din melodiile pe care le baga acolo. Bauturi si tot ce vrei din belsug.
    Luminozitate si efecte mult mai bune ca in anii trecuti.
    Lume multa si sincer sa fiu n-am vazut 2 tarani in aceasta sambata. In schimb pasarici e plin si cum suntem obisnuiti noi oltenii, sunt bune si frumoase.
    Pe scurt: e foarte tare ! :)

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..