luni, 13 iulie 2009

Meteo

Neata! Va scriu de la locu de munca, carpit de somn si cu ochii varza.

Urasc meteorologii!! De multe ori gresesc si cateodata dau vremea dupa cum le bate vantu in pleata.

Acum 5 minute a trebuit sa anunt vremea pe post. Unul dintre site-urile pe care intru este si antena3.ro. Ia d-aci hal de prognoza media:

În ţară, vremea se va ameliora din punct de vedere al precipitaţiilor. Totuşi, în Muntenia, Dobrogea, Moldova şi estul Transilvaniei cerul va avea înnorări temporare şi pe arii restrânse, mai ales în cursul zilei, vor fi ploi în general slabe

În Bucureşti, vremea se va ameliora. Cerul va prezenta înnorări temporare, iar în cursul zilei vor mai fi condiţii ca trecător să plouă slab.

La munte, vremea se va ameliora din punct de vedere al precipitaţiilor. Totuşi, mai ales în Carpaţii Orientali, cerul va avea înnorări temporare şi pe arii restrânse, îndeosebi în cursul zilei, vor fi ploi în general slabe. Vântul va prezenta unele intensificări în special în zona înaltă. Temperatura aerului va creşte uşor.

Pe litoral, vremea se va ameliora din punct de vedere al precipitaţiilor. Totuşi, în cerul va avea înnorări temporare şi pe arii restrânse, mai ales în cursul zilei, vor fi ploi în general slabe. Vântul va prezenta unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 25 de grade; temperatura minima va fi de 17...18 grade. Temperatura apei mării va fi de 22 ... 24 de grade.


Mogululeee, le dai astora banii degeaba!

Un comentariu:

Aici era un loc de comentat..