joi, 25 iunie 2009

Pe doua roti

Cum motor nu am, de masina sunt satul si mai ales pentru ca vroiam astazi sa fac miscare in aer liber, mi-am scos bicicleta de la naftalina si impreuna cu un vecin de palier am plecat in afara orasului.

Am facut un traseu de aprox 30 km, pana la Schitul Topolnitei si inapoi. Este o zona destul de ok in Podisul Mehedinti. Nu e nici prea frumos, dar nici plictisitor. Sunt niste dealuri ceva mai inalte si mai agresive. Poti ajuge destul de repede din oras, asadar mai ales in week-end e plin de cocalari.



Pana a ajunge insa in mijlocul padurii treci prin 2-3 sate, mai auzi o manea, mai dai cu roata de la bicicleta intr-o balega de vaca, se mai ia cainii dupa tine, ca asa-i la noi..


birtul de la Schinteiesti, un fel de Turabo Cafe in partea locului


Una peste alta, am mai schimbat aerul, desi ma resimt. N-am mai mers pe bicicleta de mai bine de un an si partea posterioara a uitat cat e de incomoda saua...



Si asta a fost doar incalzirea!

4 comentarii:

  1. ce cute sunt broscutele....ma bucur ca faci miscare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce aparat e ala ma, care slabeste in halul asta? Sa-mi iau si eu, sa-mi creasca stima de sine. Sau nu-ti prieste aerul de Sever Out si te-ai subtiat la fata? :)) Care-i reteta? :))

    Oricum, bazat. Am si eu un chef nebun sa pedalez.

    RăspundețiȘtergere
  3. ti se pare ma... sunt eu frumos, atata tot

    RăspundețiȘtergere
  4. mah, tind sa fiu oarecum de acord cu puisorul on this one :P
    anyway, cute turtles :)

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..