duminică, 7 iunie 2009

Nu am fost la vot.

.. nici macar atat. vroiam sa ma duc, dar sa nu votez. sa iau pixul si sa trag o injuratura elaborata pe buletin (chiar ma gandisem la un prototip: "va fut muma-n cur de hoti! nesimitilor, grasilor, buhailor, papagalilor.. etc". sa le mearga fix unde nu le place. pana la urma, a fost prea cald si mi-era lene.
nu am votat tocmai pentru ca sunt un cetatean responsabil, alaturi de restul de 70% dintre romani. pe cine sa trimit sa ma reprezinte? Pe Vadim, pe Becali, pe Eba? I-au trimis altii in locul meu... se duce circul in Europa. Dupa ce romanii nostri ne-au facut de ras peste hotare cersind, furand, violand, etc o sa ne facem de tot rahatul si la nivel inalt..

Exit Poll CCSB:
"PSD - 10 mandate, PD-L - 10 mandate, PNL - 5 mandate, UDMR - 4 mandate, PRM - 2 mandate, Elena Basescu - 1 mandat
Institutele de cercetari INSOMAR (pentru Realitatea TV) si CCSB (pentru Antena 3) au dat publicitatii rezultatele exit-poll-urilor pentru europarlamentarele din 7 iunie. Iata rezultatele:
CCSB: PSD - 30,7 % PD-L - 30,4 % PNL - 15,4 % UDMR - 10,4 % PRM 6,8% Elena Basescu - 3,6%
INSOMAR: PSD - 31% PD-L - 30,4% PNL - 16.6% UDMR - 9,1% PRM % 7,2 EBA % - 3,4
PSD 30,8%, PD-L 30,5%, PNL 16,7%, UDMR 8,9%, PRM 7,2%, Elena Basescu 3,5%"... zice pe hotnews.ro

Dumnezeu cu mila...

2 comentarii:

  1. Prietene, urat ca nu te-ai dus la vot. Nu esti un cetatean responsabil. De azi inainte o sa te ignor, sa te inveti cu faptul ca poti sa ai si succesuri, dar poti sa ai si esecuri. Si pot sa existe oameni care nu vor sa vorbesc cu tine. Rusine sa-ti fie.

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..