luni, 1 iunie 2009

Amintiri din copilarie

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand imi amintesc de primii ani din viata petrecuti in Dr. Tr. Severin si mai ales la tara, in satul Danceu - Comuna Jiana, Mehedinti ma apuca grav nostalgiile. Ma invata bunicul poezii si povesti porno. Inca mai stiu cateva. Le spun numai in privat. Ma duceam pe camp, la colindat, la hora din sat. Daca as sti sa scriu o carte, ar deveni bestseller.
Si acum imi amintesc cum stateam in spatele portii si il injuram pe un mosneag din sat cand trecea pe ulita: "Druga, futu-ti muierea-n pizda!". Sau cum ma bateau cei mai mari cand le ziceam cate una. Am avut gura spurcata de mic. Eram deontolog, nu?
Cu totii am avut personaje animate preferate. Si erau frumoase, inteligente si simpatice. Acum, desenele animate de pe posturile tv sunt o porcarie. Personaje rele, retardate si fara pic de frumusete in ele. Ii compatimesc pe copii de astazi.
Filmul copilariei mele este Cartea Junglei. Ursul Baloo m-a marcat profund. Inca mi se spune ca seman cu el. Si nu ma deranjeaza!



si de departe, cel mai tare clip:



Baloo rocks! Care e personajul tau preferat?

3 comentarii:

  1. cred ca imi placea maimuta nu mai stiu numele si mie lene sa google :) si baby sinclair ;) de la mine de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  2. Ballooooo...Where are you?!:))Mda...frumos desenul...Personajul meu preferat era catelusul din Tom&Jeryy...Da' nu mai stiu cum se numea...De intotdeauna era fraierit..ma identific in el cateodata...ah...si imi place si de Louie din "Viata cu Louie" si de...hmm...Bobby din "Lumea lui Bobby" ..tin minte si acu melodia..."Pestii nu put...pe sub apa...Pestii nu put":))Carmina

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..