sâmbătă, 6 iunie 2009

The road to hell

Astazi am ajuns din nou in Bucuresti dupa cateva zile in care am fost acasa, in Dr Tr Severin. Pana in comuna cu trei nume de pe malul Dunarii sunt vrep 320 km. Am avut asadar de batut un drum destul de lung.
La intoarcere, soarele apunea, se vedeau campurile si taranii care dadeau la sapa, masina se intindea pe drum si ascultam o muzica buna cu trapa deschisa sa simt aerul de campie inca putin in nari pana a ajunge intre betoane. Pana cand, am vazut un lucru ce mi-a reamintit si de cealalta fata a tarii in care traim:



Un accident nenorocit. Masina a iesit in afara drumului si a retezat copacul. S-a intamplat la jumatatea distantei dintre Craiova si Bals.

Si aici vin cu intrebarea... De ce mama dracului sunt copaci in linie pe marginea drumului? Pe marginea majoritatii soselelor din romania.... S-au defrisat hectare intregi de padure in bataie de joc si nu e nimeni in stare sa taie 2-3 copaci? Care e scopul lor?



Nu m-am apropiat sa vad cati morti sunt, sau daca sunt. Daca vrei, uita-te singur pe site-ul stirilor ProTv... Ideea e ca daca n-ar fi copacii aia, te-ai duce cu masina direct pe camp si n-ai avea nici pe dracu. Asa insa, n-ai nicio sansa...

Un comentariu:

  1. buna intrebarea cu pomii..poate sunt pusi acolo tocmai de aia ..de niste minti sadice care vor sa reduca numarul populatiei

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..