vineri, 24 aprilie 2009

Zilele Severinului

Lume, lume... A inceput sarbatoarea urbei. Cu mici si bere, si manele. Cocalarul de Jidostita si pitipoaca de Crihala (asta a fost pentru cunoscatori) ies in oras cu punga de semninte in buzunar si tricoul Dolce & Armani in dotare.
In alta ordine de idei, am fost aseara in centrul orasului, la scena de la teatru (aia, a frumoasa) pe care au cantat Andreea Balan si Holograf. Balanca a venit evident cu microfonul personal din dotare. Ala, pe care sunt trecute cu cristale Svarowski (sper ca asa se scrie) initialele blondinei (am vazut cu ochii mei. la alt concert). A facut un playback nesimtit, a gafait putin si s-a carat.
Imediat dupa, au urcat pe scena Holograf. Au cantat live. Dar prost. Nimic deosebit. Dan Bittman plictisit. N-au facut nici bis.
Sonorizarea a fost penibila. Calitatea sunetului a fost similara cu cea a unui difuzor de telefon. Sau de laptop prost. Si cam atat. Dar mai sunt trei zile de petrecere si tiganie. Se vor intampla si lucruri frumoase, ma gandesc. In seara asta, avem Heaven si Vama. Combinatie fatala, nu?
Ma duc acum spre padurea Crihala, unde se desfasoara balciul. Voi reveni si cu poze, de indata ce voi ajunge in Bucuresti. Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici era un loc de comentat..