duminică, 5 aprilie 2009

Eu voi salva planeta!



Acum 2 zile aparea un nou studiu in legatura cu incalzirea globala. In 30 de ani se va topi 80% din calota arctica. Eram convins deja ca planeta se va duce dracului. Foarte bine, si asa omul e un animal idiot. Sa vina apocalipsa!
Speram insa ca n-o sa prind sfarsitul lumii...

Astazi s-au intalnit jmekerii lumii la Praga, toti imbracati frumos, cu papion si cravata. Au deontologit, s-au incruntat si au decis pe un ton foarte serios ca trebuie sa mai domolim poluarea.
E clar ca nimeni nu va face nimic. Vom mai slobozi cateva razboaie, vom taia si copacii care au ramas si vom arde si mai mult petrol.
Fara razboaie, de unde sa mai vina banii si influenta pentru americani?
Fara copaci taiati, unde mai construim blocuri?
Fara petrol ars ce mai mananca arabii si americanii? Deja s-au gasit alternativele la petrol. S-au si construit ceva masini. Numai ca, daca renunta planeta la benzina si motorina, niste baieti puternici pierd foarte multi bani. Si nu le convine.

In timpul asta, cumparam pungi eco facute din "cartofiori", stingem becu ecologic de earth hour si salvam planeta. Cat de ipocriti putem sa fim...

Un comentariu:

  1. O salvam? Tre sa facem astazi un plan la bere. Il dam jos pe Obama, il punem pe Hurezeanu in fruntea Rusiei, pe Alin Totorean il punem in frunea Ministeului Mondial al Mediului si pe Coco o punem sa conduca Garda Mondiala de Mediu ca sa-i arda pe prosti. Sa-ti iei pix si hartie.

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..