miercuri, 8 aprilie 2009

Dracu' va pune sa faceti revolutie acum?

Revolutionari sau teroristi?



Ei bine, este un termen relativ. Depinde de contextul istoric. Depinde de cei care pun lumea la cale. De aceasta data, s-ar putea sa fie teroristi. Inca nu s-au hotarat Americanii si UE-uropenii.

Americanii spun ca votul a fost pozitiv dar ca se mai gandesc. Cu toate acestea nu incurajeaza violenta: "Suntem, desigur, preocupaţi de orice formă de violenţă", a declarat Robert Wood, purtător de cuvânt al Departamentului de Stat. "Vrem ca oamenii să-şi păstreze sângele rece. După aceea, vom vedea". (sursa: mediafax)

UE-uropenii spun de asemenea ca nu le plac actele de vandalism: "Sunt îngrijorat în ceea ce priveşte violenţele raportate în timpul protestelor care au urmat alegerilor de la Chişinău. Acestea sunt inacceptabile şi nu pot decât să le solicit tuturor să dea dovadă de reţinere", se arată în declaraţia lui Terry Davis.
Davis menţionează că atât Consiliul Europei, cât şi alţi observatori internaţionali au luat notă de o serie de neajunsuri ce vor trebui ameliorate înaintea următorului scrutin, însă acestea nu au fost de natură să afecteze rezultatele finale. (sursa: mediafax)

Mama Rusia are o pozitie clara prin vocea lui Voronin. Se vorbeste despre o interventie in forta. Doamne-fereste!



Pai bine ma, baieti! Tocmai acuma, in vremuri de criza, cand Sua mai duce niste razboaie si Putin isi arata coltii va gasirati sa faceti revolutie? Mai asteptati 4 ani...



Update: Newsin: Moldovenii nu mai au acces la informatie. La ora 1.00 am se tragea. Cine in cine? Nu se stie...

Traiasca Romania! Traiasca Basarabia! A.... si, sa nu uitam! Free Gigi!

2 comentarii:

  1. Prietene, situatia este extrem de tensionata in Basarabia, pamant romanesc, iar tie iti arde de mistouri??? Nu ti-ar fi rusine?... Pai cum, ma, sa mai astepte 4 ani? Numai daca vor actiona ACUM vor reusi sa rastoarne un comunism care nu se poate clatina decat daca se vor uni toate vointele tinerilor tarii, ale acestor trandafiri infloriti si vajnici luptatori pentru dreptate, libertate si democratie. Eeeee? Noteaz-o!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu domnule. Eu insist pe faptul ca tre' sa vrea si maestrii papusari sa se faca revolutie. Altfel va fi considerata lovitura de stat, rebeliune, terorism numai revolutie nu.
    Si pana acuma jmekerii lumii nu prea vor. Poate la anu... sau peste 4.

    Deontologu

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..