marți, 7 aprilie 2009

Televiziunea poporului striga: Free Gigi!

"Free Gigi" este de departe cel mai tare subiect din ultimele zile. Ca sa fii realizator de emisiune si sa nu discuti cazul, inseamna sa fii de-a dreptul prost si sa pierzi rating. Asadar, fiecare televiziune a speculat problema lui Becali cum s-a priceput mai bine.



Antena3: "Basescu e vinovat!" Ca o fi sau nu asa, nu stiu. M-am obisnuit insa cu abordarea Voiculesciana. Daca intra Becali la parnaie e din cauza lui Basescu, daca trage Nastase o basina, e din cauza marinarului... etc.

Realitatea Tv: Dupa noua orientare a Vantului, se pare ca Realitatea au tratat subiectul ca antena mogulului Felix. Cu toate acestea, au ramas la stilul obisnuit: deontologi, ieuropeni, seriosi, incruntati si foarte plictisitori.



De departe, cea mai misto abordare este a "televiziunii poporului", OTV:
In ultima vreme am un program foarte sexy. Asadar, pe la 5 fara 20 az'noapte, ma uitam la Tv.
Noul moderator de noapte tarzie: Magda Ciumac.
Pe celebra banda albastra aparea declaratia Magdei: "Am plans la arestarea lui Becali mai mult ca la arestarea lu Tolea".
In colt: "Televiziunea poporului cere eliberarea lui Becali".
Suna doua dudui. Prima: "Doamna Magda, fata mea a terminat facultatea si n-are de munca!".
A doua: "Buna seara! Sunteti in zodia gemeni, nu? Da, ca domnu Gigi Becali e rac si e mai sensibil, stiti. Si intre dvs exista o legatura. Va pup!".
Si, ca sa fie tacamul complet, intru eliberarea intaiului cioban s-a facut cu dedicatie speciala o manea. Asta ca sa vada dusmanii, procurorii, judecatorii, Basescu si toti ailalti ca Gigi are valoare.




Free Gigi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici era un loc de comentat..