joi, 14 mai 2009

Noile tendinte...

Discutam astazi cu (ma scuzati) cufuritul, camarad de nadejde despre noile tendinte. Cele mai evidente sunt deja postate la el pe blog, asadar arunca o privire. Eu vin cu o mica completare. Si ma adresez direct:

1. Presa manipuleaza, desi h-abar n-ai ce inseamna manipulare (tehic vorbind).
2. Slobozesti pe gura numai fraze ca: "Bamboo, Fratelli... se duc toti fitosii, toate pitipoancele. Nu m-as duce in viata mea." Normal ca n-o sa te duci pentru ca esti rupt/a mai ales "/a"(si nu sunt misogin) in cur si n-ai dupa ce bea apa. La fete nu conteaza. Eventual sunt prea urate si nu le baga nimeni in seama. Asta nu conteaza. Se mai intampla sa nu poti produce sau tac'tu sa nu fie director de multinationala sau primar. Dar ma enervezi ca esti ipocrit/a. Daca ai avea bani, ala ar fi primul loc in care te-ai duce.
3. "Manelele sunt de cacat". Da? Atunci de ce la petreceri esti primul/prima (mai ales prima, iarasi nu-s misogin) care isi onduleaza suncile. Normal, o sa imi zici "ce-are frate, merge la petreceri".

Cam atat deocamdata... or sa mai vina. Daca ai vreo idee, lasa-mi comment.

Un comentariu:

  1. Din punctul meu de vedere, discotecile de "fite" isi au rolul lor in viata societati, probabil ca sunt locul unde majoritatea isi etaleaza cu mandrie prostul gust, (fie ca e vorba de masini, tzoale sau mai stiu eu ce) snobismul ( cheltuie sume pe care nu le-as cheltui intr-un club nici daca as fi milionar), in fine intradevar foarte multi sunt ipocriti ca spun ca nu merg acolo pentru ca e local de fite, de ce pentru ca merg in alte cluburi mai low budget unde se practica aceleasi tabiet-uri numai ca "low cost". :)) Eu personal nu merg in localuri din astea nu pentru ca ma complexeaza asa zisele vedete, ci pur si simplu pentru ca nu imi place stilul de muzica.

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..