duminică, 17 mai 2009

Balene in parc!

De ceva vreme am inceput sa fac miscare. Alerg. In cel mai apropiat parc: IOR/Titan/Al. I Cuza... n-am priceput prea bine cum se numeste. Ma duc aproape zilnic, in limita timpului disponibil.
Astazi mi-am pus castile-n urechi si am plecat sa alerg. Am ramas oripilat. Cum a dat caldura, toate babele grase din zona asta s-au apucat sa faca plaja. Unde? In parc. Deci.. dupa ce ca esti o "balahura" de sar suncile pe tine, o gutupina care mananca zilnic shaworma, o baragladina care manaca semnite si arunca cojile pe unde apuca, te mai si dezbraci in public? Tocmai in parc? Sunt si copii mici. E posibil sa creasca rata impotentei peste cativa ani...
Deci, pufoasele tatii... Daca tot va miscati curu ala gras pana in parc, faceti putina miscare. Nu va intindeti slana la soare... e hidos.

Sigur se vor revolta cativa cititnd ce am scris mai sus. Ca sa ma intelegeti, imaginati-va ca va plimbati prin parc, e liniste... canta pasarelele si vedeti asa ceva:



Aceasta postare e din ciclul:
Noi nu salvam balenele, le facem sa slabeasca!

.. va urma

5 comentarii:

  1. Intr-un trup mare nu incape decat un suflet mare. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei...

    Umflatele dracu'!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce scarbos ai fost la articolul asta, si tocmai mancam cartofi prajiti cu gratar.

    RăspundețiȘtergere
  3. holly crap..condoleante ochilor tai :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Numa` ce-am fost întrebată de ce merg la sală când arăt bine. Deci aparent chiar există oameni care consideră că doar dacă esti obez are rost să faci mişcare.

    RăspundețiȘtergere

Aici era un loc de comentat..